24 de novembre 2017

RES SEMBLA EL QUE ÉS. TALLER AMB N'ARMONIA I NA LILIT

Avui en el taller que hem dut a terme amb na Lilit i la seva mare n'Armonía, hem pogut comprovar que res és el que sembla.
Hem experimentat que les coses que veim, de vegades, no tenen res a veure amb el que semblen. Per exemple, amb una bolleta vermella uns veiem una tomata, altres un nas de pallasso, altres una pilota... Hem comprovat que uns aros es poden transformar amb uns àtoms, que un dibuix vist des d'una perspectiva és un conill o un ànec, un altre un cap de cavall o una granota. Però uns veien una pedra, una roca...
A més també hem fet ombres xineses, on unes mans es podien convertir en molts animals diversos, hem jugat al joc de la cadira colaborativa i al joc de les estàtues.
En definitiva avui hem après que no tothom veu les coses igual que els i les demés, i que per tant, s'han de respectar totes les visions i acceptar com a vàlides. Ha set una sessió molt interessant i lúdica. 

A continuación poder vuele algunas fotografies del taller i tumbé tornar a mirar el cont del 7 ratolins cegs que vam contar també a classe.









Moltes gràcies Armonía per dedicar-nos el teu temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada