16 de març 2019

SORTIDA AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ

Durant aquesta setmana s'ha despertat un apassionant interès pels arbres de la nostra escola.  Tant que hem fet un reportatge de fotos recollint cadascun d'ells, les seves fulles, el seu tronc, les seves branques..., tot un treball de camp.

I per a descobrir que es el que anem aprenent hem fet un joc molt divertit a través d'una foto de les fulles i el tronc hem de sortir a descobrir de que arbre es tracta, ho fem per equips i només si tot l'equip al complet hi participa es dóna per bona la troballa.






Hem observat que hi ha moltes espècies diferents del camí que va a l'escola fins al centre d'interpretació.  



Enhorabona "estrelles" sou uns grans observadors!!

Una vegada en el centre d'interpretació hem visitat l'exposició de peixos de mercat i l'exposició permanent, de plantes autòctones i altres curiositats de la zona. 



 
I hem conegut "L'hotel d'insectes" que ens ha encantat!! ha estat molt divertit conèixer algunes peculiaritats dels insectes i quin és l'hàbitat que més els agrada per a "allotjar-se.





1 comentari:

  1. Me ha emocionado mucho repasar este trimestre en el blog. Que bien os lo pasáis! Gracias por tantas ideas bonitas y dedicación para que la enseñanza de nuestros peques sea completa, entretenida y llenita de amor!
    Sara(mami de Assur)

    ResponElimina