31 de març 2017

MENTE - CORAZÓN AMB N'ARMONIA I NA LILIT!


Avui, n'Armonia la mamà de na Lilit, ha vengut a l'escola a presentar-nos una activitat molt polida! Ens ha explicat una pila de coses ben interessants com ara que els colors de la ment i del cor són mate o brillant en funció de l'estat d'ànim de cada un o una dels alumnes. I en canvi el cor té els colors de l'arc de Sant Martí, que igualment brillen quan estam contents i/o estem satisfets de com hem fet les coses. Per comprendre la transperència i tranquil·litat de la ment ens ha mostrat un experiment amb aigua i terra, molt semblant al pot de la calma que ja coneixiem.

Però a més hem repassat les normes de la classe i les emocions i sentiments, i els ha plasmat en una cartolina. Però a més ha portat un pot ple de pedres on cada una tenia el nom i el color corresponent de cada emoció. Aleshores, l'activitat constiteix en que cada dia hi ha d'haver un detectiu que al llarg del matí estigui atent i observi als seus companys i companyes i en acabar el dia posi una pedra per alguns dels i les companyes que han respectat una de les normes i emocions establertes dins del pot. És una bona manera d'acomiadar-se.



Moltes gràcies Armonia per compartir el teu temps amb nosaltres i ensenyar-nos coses tan interessants, torna quan vulguis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada