24 de març 2017

TENIM UNA TAULA DE LLUM A LA CLASSE GRÀCIES A N'OLGA I EN LEO!

Avui  ha vingut la mamà de'n Leo amb una sorpresa molt polida per a la classe. Ella i en Leo han construit una taula de llum, que consisteix en una caixa de fusta amb una superfíce lluminosa que permet als infants poder experimentar i aprendre de manera sensorial, ja sigui fent les seves pròpies creacions artístiques, usant-la per qualsevol joc que l'infant s'inventi… La llum atrau de manera natural als infants i transforma els materials donant-lis una nova dimensió. La superfície lluminosa mantè als infants amb un alt nivell de concentració i els convida a experimentar amb ella. D'aquesta manera amb la manipulació dels recursos que els facilitem per a utilitzar amb ella, l'infant construirà el seu propi aprenentatge. 

La taula de llum és un recurs que pertany a l'enfocament educatiu Reggio Emilia, una pedagogia reconeguda a nivell mundial que veu a l'infant com a protagonista i amb la capacitat de crear el seu propi aprenentatge  mogut per la seva curiositat, motivació i imaginació.

És un material educatiu amb el que es poden fer moltíssimes activitats i que els anima a reflexionar i experimentar per treure les seves pròpies conclusions:



però avui concretament nosaltres l'hem utilitzada per treballar un conte preciós que es diu "El monstre dels colors".



Per això us convidam a que ens porteu tota classe de material com el que veis a la foto següent que creieu ens pugui ser d'utilitat per a emprar amb la nostra jugueta nova:



Moltíssimes gràcies Olga per compartir el teu temps amb nosaltres i ensenyar-nos coses tan interessants, torna quan vulguis!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada