16 d’octubre 2017

SORTIDA A SANT JOAN

Dimecres passat va ser un dia ben especial perquè vam fer la nostra primera sortida del curs. Vam anar a Sant Joan a visitar una exposició del Fons Pitiús anomenada Giramón, i ens va encantar! Na Marta ens va explicar la vida i histories d'una colla d'infants com nosaltres però d'arreu del món. I vam aprendre moltíssimes coses: vam conèixer les seves famílies, vam veure les seves escoles, quin era el seu menjar preferit, els seus jugarois… Va ser una passada!





Però la nostra sortida no va acabar aquí, ja que després vam anar a esmorzar i a jugar un poquet al parc que hi ha davora de l'escola, on hi havia un gronxador molt xulo al qual podiem pujar-hi més d'un alhora.



I ja per acabar la jornada, abans de tornar cap a l'escola, varem fer una visita a l'escola CEIP Labritja, on varem conèixer als boixos i boixes d'infantil, i en varem trobar alguns que ja coneixiem de l'escoleta de Benirràs, i vam jugar amb ells i elles amb les seves bicis i motos, al seu arener que té un tobogán i a la seva caseta de fusta.







En definitiva, així com ens agarada tant dir ens ho varem passar bomba i pipa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada