18 de desembre 2017

N'ÁNGEL, N'ELI I NA SOFIA PORTEN UN CARICATURISTA A LA CLASSE

Avui tot i que sigui dilluns, hem fet una activitat en família molt original! N'eli i n'Ángel, mare i pare de na Sofía han portat un amic seu caricaturista a la nostra classe, en Raúl Moya. En Raúl ens ha mostrat que amb tan sols dos retoladors negres i poc més de 5 minuts era capaç de fer màgia, i és que ens ha regalat una caricatura a cada un i una de nosaltres. Ens ha encantat i hem demostrat que tenim molta paciència, ja que cada un ha esperat el seu torn i després ens hem queda ben quietes perque en Raúl pogués treure'ns ben afavorits/des. Nosaltres no voliem ser menys i com a mostra d'agraiment també li hem fet la seva caricatura que s'ha emportat a casa ben content, no era fàcil ja que ens havíem de fixar en els petits detalls: com eren els seus cabells, la forma de la cara, si portava arrecades, dibuixar la barba… i hem de dir que hem demostrat ser vertaders/es artistes.

I ja per acabar aquesta feina tan guapa, li hem volgut donar un caire solidari i fer una petita aportació al nostre projecte de l'Índia, on cada infant ha venut la seva caricatura a la família per un preu simbòlic entre 3 i 5 Euros que hem introduit a la vidriola de la classe.



  
  
I per a que ningú es perdi cap detall d'aquestes obres d'art aquí teniu tots els dibuixos:



   
 
   


No deixeu d'entrar tampoc al facebook de'n Raúl on podreu seguir les cosetes que va fent i una entrada que ens ha dedicat a nosaltres https://www.facebook.com/RaulMoyaCaricaturasIbiza/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada