14 de novembre 2021

TALLERS CREATIUS: Iniciam tallers semanals d'expressió i creativitat

Aquest divendres hem iniciat el primer cicle de tallers d'expressió i creativitat del curs. El treball per tallers permet als infants un aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu molt relacionat amb el camp d'experiències i els procediments atenent a la diversitat, ja que es tracta de grups reduïts de 7 infants de 3, 4 i 5 anys. Aquest primer trimestre duim a terme els següents tallers, pels quals aniran passant tots els grups fins a completar el cicle: 

  • TALLER DE TEATRE, guiat per n'Àngela (AL): Es tracta d'un taller introductori a la dramatització, on a partir de la divertida història El Príncep cendrós es promou i potencia la capacitat creativa i comunicativa així com l'expressió corporal. A més, planteja situacions que ens poden afavorir a ser crítics davant la marcada tipificació social del que fan o han de ser les boixes i del que han de fer o ser els boixos. És una proposta per educar en la coeducació i la igualtat de gènere.
  • TALLER DE CUINA LITERÀRIA, guiat per na Natàlia: es el resultat de la unió del gust per la lectura i la cuina saludable. Aquest taller està enfocat de manera creativa, per fomentar l'interès i el gaudi cap a la lectura, nodrint-se de la realització de senzilles receptes culinàries.
  • TALLER D'ART, guiat per na Marian: L’art ens permet expressar i plasmar emocions, a més a més de donar pas al comprendre i representar coses de la realitat que envolta l’infant. Per això en aquest taller l’infant té la possibilitat de connectar íntimament amb el seu propi món sensorial, no només a través de la manipulació, sinó a través de la superació de nous reptes, a través de l’emoció, del pensament i de la interpretació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada