26 de gener 2018

CONEIXEM JOCS HOLANDESOS AMB N'ANDREA, EN DENNIS I EN YALI MOON

Avui hem acabat la setmana d'una manera molt divertida gràcies a la família de'n Yali Moon. N'Andrea, en Dennis i en Yali ens han preparat una sèrie de jocs típics d'Holanda amb els que ens ho hem passat d'allò més bé.



Per començar, en Yali ens ha fet una demostració de com jugar al primer joc, en el que ens havíem de tapar els ulls i intentar menjar una galleta que estava penjada d'una corda. 




Després hem fet un altre joc en el que es tractava de tirar un dau, i en el moment que sortia un "6" ens haviem de posar un gorro i unes ulleres d'anar a esquiar i després intentar punxar una pastilla de xocolata amb una forqueta. La gràcia era que la resta d'amics i amigues seguien tirant i si tornava a sortir un "6" s'acabava el teu torn.



Tot seguit hem fet un altre joc que es tractava de tenir punteria i precisió amb la cintura, haviem d'intentar ficar un homenet penjat d'una corda dins una olleta, només flexionant les cames i sense l'ajuda de les mans.



 

I l'últim joc ha estat el famós "missatge extraviat", on es tracta de comunicar un missatge en veu molt baixeta i de manera molt ràpida de company/a a compay/a a veure com desvaria el missatge des de la primera persona que l'ha dit fins a la darrera, sortint paraules i frases molt estranyes.


Però abans de marxar cap a casa, tota la família s'ha acomiadat cantant una cançó molt polida en holandés que narrava la història de la lluna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada