30 de gener 2018

CURSA PER LA PAU

Avui, dia de la Pau i la No Violència, hem pensat que era una data prou significativa per celebrar la Cursa Escolar pels drets dels nens i les nenes. Ens hem volgut sumar a una iniciativa que ja fa anys que roda per les escoles i a la qual nosaltres ja hi haviem participat anteriorment que s'anomena "Kilòmetres de solidaritat" de l'entitat Save the Children. 




Es tractava d'una cursa dirigida a tot l'alumnat, per sensibilitzar i recaptar fons per defensar els drets d'altres infants en una situació més vulnerable. I per poder aconseguir-ho, tot l'alumnat ha buscat patrocinadors/es entre familiars i amics explicant-los la destinació dels fons que recaptarien. Han anotat en el seu carnet de corredor, els € que cada patrocinador donaria per quilòmetre recorregut i en acabar la cursa cada corredor ha recaptat els diners dels seus patrociadors/es i a més ha rebut un diploma d'agraïment.

Ara tan sols ens resta fer arribar a l'organització Save the Children tots els sous que hem aconseguit entre tots i totes.

Mirau com ens hem esforçat de molt:


 







I aquí vos deixam un vídeo elaborat per na Laura, mamà de n'Inés, perque pogueu reviure l'experiència. Gràcies per aquest regal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada